снимка д-р Аспарух Илиев, фейсбукАтанас Мангъров, Антония Първанова и Андрей Чорбанов.

...
снимка д-р Аспарух Илиев, фейсбукАтанас Мангъров, Антония Първанова и Андрей Чорбанов.
Коментари Харесай

Д-р Илиев: Болните от К19 да търсят помощ от Мангъров, Антония Първанова и Андрей Чорбанов

снимка д-р Аспарух Илиев, фейсбук

Атанас Мангъров, Антония Първанова и Андрей Чорбанов. Това са хората, от които следва болните от К19 да търсят помощ, тъй като останалите лекари са претрупани, а лечебните заведения цялостни. 

Това к оментира  във фейсбук доктор Аспарух Илиев, специалист по сигурност на имунизациите.

Ето и целия му пост:

" При претрупани лечебни заведения и липса на свободни места в коронавирус отделенията, мисля, че е редно да се търси помощ от Истински Български Лекари като доктор Мангъров, Първанова и Чорбанов (нищо, че не е доктор, за публиката е лекар).

Първият ще Ви съветва единствено против 200 лева и при противен излаз ще Ви успокои с аргумента, че близкият Ви е " суха клечка “.

Втората ще изясни, че е специалист по публично здраве и ще обясни, че е добре да не сте поставили ваксина на близкия си, тъй като имунизациите не оказват помощ, още по-малко на умряли. Третият ще Ви развесели с бикини на лицето (все отново смехът е здраве), току виж излекувал близкия Ви със смях, а може и да помоли за непринуден финансов принос към създаването на българска ваксина за Ковид, откакто сте пръснали хиляди за медикаменти, какво са 500 лева за Андрей Велики.

В това време стотици лекари и сестри в интензивните браншове (такъв, какъвто Мангъров няма в отделението си) са с бърнаут, с недоспиване, меланхолия, с обострени заболявания, а доста и към този момент не сред нас, пробвайки се да избавят заболели. Започна да ми идва до гуша от посредствености и търгаши, на които посредствената аудитория ръкопляска.

И не забравяйте – първият е в предизборната листа на АБВ, а третият в листите на Има Такъв Народ. Могат да Ви лекуват и по партийна линия.

Послепис: Със сигурност и доктор Кацаров също би се намесил, въпреки всичко на него принадлежи революционното медийно изобретение дружно с един патолог от Варна, че се умира с Ковид, а не от Ковид. Неговата позиция, обаче, е променлива, поради времето и служебните задължения ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР